Három videó marketing trend, ami garantáltan felkelti a potenciális ügyfeleid figyelmét

Fejleszteni akarod a márkád, szélesebb körben szeretnéd eljuttatni a terméked vagy a szolgáltatásod hírét 2019-ben?

Akkor a videó a megoldás!

Ahhoz, hogy sikeres videókat készíts/készíttess, tudnod kell, mi igazán hatékony mostanában és merre haladnak a trendek ebben az évben.

Összeállítunk egy listát a három legfontosabb trendről, amelyre érdemes figyelni, hogy a videód elérje a célját.

Amennyiben kétségeid vannak és úgy gondolod, ezek az Én vállalkozásom számára nem működnének, keress fel minket, kielemezzük a céged és összeállítunk Neked egy személyre szabott videó marketing tervet.

Az emberek már túlzottan el vannak árasztva szöveges és képes információkkal, így a videó manapság hatékonyabb, mint valaha és minimum 70%-al több figyelmet vonz, mint egy képes-szöveges kampány, akár weboldalon, blogon, de főleg a közösségi médiában.

Íme három videó marketing típus, ami garantáltan felkelti a potenciális ügyfeleid figyelmét:

1. Oktató/informatív videó

Az ilyen típusú videók alkalmazása kiváló módszer, hogy tudást vagy információt adjunk át, sőt, az Entrepreneur kimutatása alapján, a céges döntéshozók 59%-a inkább egy oktató vagy információs videót néz meg, minthogy elolvasson valamilyen hosszú leírást. Így ez elég egyértelmű, hogy a jövőben az oktató és információs videók fogják kitenni a tartalom marketing döntő részét.

2. Közösségi média videó

Az ügyfelek könnyű elérése érdekében, egyre több vállalkozás készít/készíttet kifejezetten a közösségi média oldalakra szabott videókat. Ezeknek az egyik leghatékonyabb módja, ha különböző, a vállalkozásoddal kapcsolatos videó-sorozatokat készítesz, ami garantáltan, részről-részre egyre magasabb nézettséget fog vonzani az érdeklődők körében és mivel így a bizalmukat is elnyered, előbb-utóbb ügyfelekké válnak. Arra viszont figyelj egy sorozat esetében is, hogy amennyiben nem teljesen indokolt, ne lépje át egy epizód sem az 1 perces hosszt!

3. Videók a Weboldalra

Azt tudtad, hogy a weboldalad jobb Google besorolást kap, ha videók is vannak rajta? Az oldaladra bármilyen hosszúságú és típusú videót feltölthetsz, egy a lényeg, legyen egy jó call-to-action (felhívás) a bélyegképen és biztos, hogy nem marad el a lejátszásra kattintás. Például: “Nézd meg működés/használat közben” ha a termékedet mutatod be vagy “Így dolgozunk mi” ha a szolgáltatásod a lényeg...

Ha kérdésed van vagy szeretnéd felpörgetni vállalkozásod a közösségi médiában, írj bátran és kérd ajánlatunkat ITT.

Beszéljünk az együttműködésről

Ajánlatkérés