PR Film

Egy cég, egy termék, egy szolgáltatás, egy személy bemutatása legvonzóbb oldaláról. Hatása átütő, mert nem akadfent a reklámzaj szűrőin, és ha a tartalom valóban érdekes a nézők számára, átmegy a mögöttes üzenet is. Gyakran használják: személyes márka építésére, egy cég indulásakor, non-profit szektorban,tévés megjelenéseknél vagy politikai célokra.

PR film

Neked miben lehetne hasznodra, ha értékes szakmai üzeneteidet el tudnád juttatni a célpiacodhoz?

A pr-filmek elsősorban online felületekre készülnek,leginkább egy online marketing kampány részét képezik a közösségi média felületeken.

Minden egyes online felületnek megvannak a sajátosságai, más-más felbontási arányokat részesítenek előnyben,ezért minden esetben,ezt figyelembe véve, több formátumban adjuk át az elkészült filmet.

A formátumokat első sorban a következőkre optimalizáljuk: honlap, Facebook, Instagram, YouTube, amennyiben szükséges televízió és mozi.

PR film

A film elkészítésének folyamata a következő lépésekből áll:

Koncepció kidolgozása (forgatókönyv / szinopszis), forgatás, elő- és végső vágás, szín- és tónuskorrekció, logó bevezető/lezáró animáció, végső összeállítás, cinematic color grading (fényelés), aláfestő zene / hangutómunka, kijátszás (render) az előre megbeszélt formátumokban, átadás.

Beszéljünk az együttműködésről

Ajánlatkérés