Cégbemutató videó

Minden cégnek szüksége van rá, hogy legyen egy bemutatkozó filmje, amivel igényesen megjelenhet. Ezt a bemutatkozót el lehet küldeni e-mailben, lehet használni egy televíziós megjelenésnél, fel lehet tölteni bármely közösségi média oldalra – és a hatás elegáns, garantáltan felejthetetlen lesz.

cégbemutató

Manapság az online  felhasználók egyre kevésbé olvasnak hosszú leírásokat, olyan tartalmakat keresnek, ahol gyorsan és érthetően hozzájutnak az általuk keresett információhkoz. Egy cégbemutató videó hatására jól érezhetően nő a bizalom a vállalkozás irányába, így az érdeklődők száma is jelentősen növekszik, amely az üzletkötések számában is megmutatkozik.

Az elkészült videó hatékonyan alkalmazható:

  • a honlap nyitóoldalán (Érdemes a videót a honlap fő oldalán elhelyezni így azonnal és hatékonyan megszólíthatjuk a látogatókat.)
  • a Facebookon, Instagramon, YouTube-on
  • kiállításokon a standnál vagy az üzlethelységben folyamatosan futtatva
  • a céges email aláírásába beágyazva
  • árajánlataihoz csatolva

cégbemutató

Egy cégbemutató videó elkészítésének folyamata a következő lépésekből áll:

Koncepció kidolgozása (forgatókönyv / szinopszis), forgatás, elő- és végső vágás, szín- és tónuskorrekció, logó bevezető/lezáró animáció, végső összeállítás, cinematic color grading (fényelés), aláfestő zene / hangutómunka, kijátszás (render) az előre megbeszélt formátumokban, átadás.

Beszéljünk az együttműködésről

Ajánlatkérés