Hogyan készíts bevételt hozó bemutató videót 3.

Addig neki se láss elkészíteni egy termék vagy szolgáltatás bemutató videót, amíg nem fogalmaztad meg pontosan, milyen problémára kínálsz megoldást.
Ezen felül gondold át, milyen kérdései lehetnek a nézőnek a termékeddel vagy szolgáltatásoddal kapcsolatban és röviden adj választ azokra is a videóban.

Arra is gondolnod kell, hogy manapság már több féle eszközön nézünk videót - asztali számítógép, laptop, tablet, telefon - és különösen az asztali gép és a telefon videó formátumai és felbontási arányai totál különböznek.
Szóval vagy két videót készítesz kapásból, egyik nagy monitorra, a másik pedig mobilra optimalizált vagy megcsinálod úgy, ahogyan mi a Visual Production-nál minden ügyfelünk számára, hogy eleve ezt a két formátumot észben tartva forgatjuk le a jeleneteket, majd némi utómunkával a megfelelő formátumokban és felbontási arányokban kiírjuk a kész videót.

Ezt muszáj meglépni, hiszen gondolj bele, ha mondjuk szöveg is megjelenik a videóban, ami egy normál monitoron jól mutat, nem rontja el a vizuális élményt, az egy mobilon nézve annyira apró, hogy olvashatatlan.
Ezen felül még számos oka van, hogy minimum két formátum kell, de ebbe most nem megyünk bele.

A következő részben: Tippek a bemutató videó elkészítéséhez

Amennyiben bármilyen kérdésed van a videó vagy maga a vizuális marketinggel kapcsolatban, keress bátran, segítünk!

Beszéljünk az együttműködésről

Ajánlatkérés